We stellen ons graag aan u voor.

Mijn naam is Loïs Forster en ik woon samen met mijn vriend in De Rijp. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool InHolland, voor de opleiding Mondzorgkunde.

 

Jong meisje

Interesse in de tandheelkunde is er altijd al geweest; als jong meisje ging ik al graag naar de tandarts en keek ik mijn ogen uit. Na een snuffelstage in mijn middelbare schooltijd wist ik het zeker; dit is wat ik wil!

 

Mondzorgkunde en ondernemerschap

In september 2011 ben ik gestart met de opleiding tot tandartsassistente. Toch zocht ik meer zelfstandigheid en uitdaging. Ik besloot in 2014 de studie Mondzorgkunde te volgen.

In 2018 heb ik deze studie aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan met mensen met een beperking en ouderen. In 2019 besloot ik ondernemer te worden en mijn eigen praktijk op te richten.

 

Samen met de patiënt 

Inmiddels ben ik ruim twee jaar werkzaam in de algemene praktijk. Met veel plezier zet ik me in om samen met de patiënt de mond gezond te maken en te houden.

Mijn naam is Joyce Ohm-Douwes, woonachtig in De Rijp. Ik ben gehuwd en samen hebben we twee dochters. Ik ben afgestudeerd aan de ACTA in 2001 en aangesloten bij ANT (beroepsorganisatie Associatie Nederlandse Tandartsen).

 

Tandarts sinds 2001

Direct na mijn afstuderen in 2001 ben ik als tandarts aan de slag gegaan. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan, waaronder 17 jaar bij een praktijk in Purmerend (Weidevenne). Sinds 2017 ben ik werkzaam in een andere praktijk in Purmerend (Overwhere) en sinds 2020 bij Tandartspraktijk Mondzorg Eilandspolder.

 

Kwaliteitsregister Tandartsen

Omdat ik het erg belangrijk vind om kennis doorlopend up-to-date te houden en nieuwe technieken te leren, ben ik aangesloten bij het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen). Middels bij- en nascholing verdiep ik mij in nieuwe inzichten, nieuwe technieken en deel ik ervaringen met collega-tandartsen.

 

De Lieve Tandarts

Sinds enkele jaren werk ik volgens het concept van “De Lieve Tandarts”. Kort samengevat houdt dat in dat ik mensen (meer) op hun gemak stel, transparant ben ik mijn behandeling en in de kosten, de tijd neem voor mijn patiënten en hen de controle geef (in overleg kan de patiënt een stop-teken geven wanneer hij/zij dat nodig acht). Bovendien heb ik affiniteit en ervaring met patiënten die enigszins angstig zijn.

 

Met een glimlach de deur uit

Op een persoonlijke wijze, samenwerken aan een gezonde mond met een mooie glimlach, dàt is waar ik dagelijks mijn voldoening uit haal. Het mooiste compliment dat ik kan krijgen? Als iemand na de behandeling aangeeft het als ontspannen ervaren te hebben en met een glimlach de deur uitgaat.

De andere teamleden zijn:

  • Tandarts Zuhal Keles-Yildirim
  • Mondhygieniste Evelien Rakers
  • Assistente Liesbeth Hauwert
  • Assistente Katja Barriel-Bonte
  • Assistente Lieke Ditzel
  • Assistente Linda Nieuwets